Werken bij
Q-netics

Vanzelfsprekend betrokken!

Elke dag het leven van mindervaliden makkelijker en leuker maken

Q-netics is 20 jaar jong en opgericht met de missie om het leven van minder validen makkelijker en leuker te maken. Dat begint eenvoudigweg met makkelijk de deur uit kunnen. Eenmaal op pad moet je ook ergens naar binnen kunnen. Met een klein en hecht team maken wij oplossingen voor toegankelijkheid van woningen en gebouwen, zoals drempelhulpen, galerijverhogingen en balkonverhogingen. Dat is vaak maatwerk, dus iedere dag weer een uitdaging om voor iedere klant de juiste oplossing te produceren.

Plaatsing glasvezel galerijverhoging

Ons team

Zoals gezegd hebben wij een klein team. Daarom is iedereen allround en kan zoveel mogelijk werkzaamheden binnen Q-netics verrichten. In de hal werken Arian en Dennis in de productie en assemblage van drempelhulpen en balkonverhogingen. Ramon geeft leiding in de hal en werkt mee in de productie. Henri is onze buitendienstmonteur, voornamelijk onderweg om onze oplossingen te plaatsen voor klanten die dit zelf niet kunnen. Als voorman is hij tevens verantwoordelijk voor de uitvoering en aansturing van galerijverhogingen in flatgebouwen en wooncomplexen. Op kantoor zijn Petra, Kirsten en Alex werkzaam. Petra houdt zich bezig met inkoop, financiën en rapportages. Kirsten is verantwoordelijk voor de verwerking van orders en de planning van werkzaamheden. Bedrijfsleider Alex zorgt ervoor dat de samenwerking tussen kantoor en de productie soepel verloopt. Dan hebben we nog Wouter die bijspringt waar nodig, maar zich vooral bezig houdt met de lange termijn strategie van Q-netics. Ook is hij vaak te vinden bij onze zusterbedrijven Hepa Care en Aleidis. Ivo ondersteunt in het ontwikkelen van nieuwe producten, werkwijzen, ICT en marketing. 

Werken...

Met ons kleine klein team hebben houden we ons graag aan afspraken met klanten. Daarom vinden we inzet en betrokkenheid van iedereen bij Q-netics belangrijk. Iedere dag dat onze klanten weer naar buiten kunnen is er een. Op tijd leveren dus. Dat kan hectisch zijn en vraagt ook dat iedereen bereid is om aan het einde van de dag een stapje bij te zetten. Dat betekent dat we elkaar helpen. Indien nodig staan “de mensen van kantoor” ook in de hal. Daarbij mag iedereen gewoon hardop zeggen dat dingen niet goed werken en iedereen mag voorstellen tot verbetering doen. Je bent bij ons dan ook geen nummer. We kennen elkaar goed, we respecteren onderlinge verschillen en vaak grappige eigenaardigheden.

... maar ook ontspannen

Lopen we dan altijd op onze tenen? Nee hoor! We vinden een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk. Overwerk tijdens piekmomenten proberen we zoveel als mogelijk te beperken. Er is ook tijd voor lol en ontspanning. Even tafeltennissen of darten tijdens de pauze is een leuke en gezellige afwisseling. Iedereen jaar hebben we twee keer een activiteit met het hele team en vieren we Sinterklaas met onze kinderen. De laatste dag voor Kerst tellen we altijd de voorraad en sluiten af met een uitgebreide kerstlunch. Tussen Kerst en Oud en Nieuw zijn we gesloten. Betrokkenheid komt van twee kanten, dus wij vinden het welzijn van onze medewerkers, op het werk maar ook thuis, heel belangrijk. Waar mogelijk helpt Q-netics haar werknemers daarbij.

Doorgroeien en ontwikkelen

Heb je een afgeronde opleiding of niet? Heb je ervaring of niet? Geen probleem! Als jij bij ons komt werken dan maken wij een inwerktraject op maat. Op dit moment zijn we op zoek naar een enthousiaste monteur. Je begint in de hal met de dagelijkse werkzaamheden. We leggen je de producten, gereedschappen en machines uit. Uiteindelijk met het doel dat je zelfstandig kunt werken in de hal, maar ook buiten inzetbaar bent voor het inmeten en plaatsen van onze producten. Daarnaast kun je je verder ontwikkelen en specialiseren in werkzaamheden in de hal, zoals het programmeren van de Biesse Rover CNC freesmachine, productontwikkeling, productieverbetering, voorraadmanagement, BHV, certificering.

Bekijk onze vacatures

Zeker voor monteurs hebben wij vrijwel altijd vacatures. Klik hier om ze te bekijken. Maar uiteraad kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Bij onze ambities in groei en productontwikkeling kunnen we altijd samen kijken naar de mogelijkheden binnen Q-netics.

Wij zijn erkend leerbedrijf

Kijkend naar onze producten zie je al snel dat wij, en zeker ook ons zusterbedrijf Hepa Care, maatschappelijke betrokkenheid zeer belangrijk vinden. Dat stopt niet bij onze klant. Daar hoort ook bij dat wij studenten, omscholers en bijscholers een kans geven om bij ons werkervaring op te doen. Dat levert ons frisse inzichten op en biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met ons bedrijf, onze producten en onze markt. Kies je na de opleiding voor een andere werkgever geen probleem. Wil je graag bij Q-netics blijven, dan kijken we samen naar de mogelijkheden binnen Q-netics. In een klein bedrijf met grote ambitie is er altijd wel een richting waar jij je verder in kunt ontwikkelen en waarbij je een zinvolle bijdrage kunt leveren aan de verdere groei van verbreding van producten van Q-netics.

Biesse Rover
Met de Biesse Rover CNC frees met balkentafel frezen wij diverse materialen zoals PE platen en hout.
Altendorf zaagtafel
Voor het zagen van divers plaatmateriaal maken wij gebruik van twee semi-automatische zaagtafels van Altendorf.
Graule afkortzaag
Voor het zagen van terrasplanken en aluminium kokers maken wij gebruik van een Graule afkortzaag.
Previous
Next

Nieuwsgierig geworden?

Op zoek naar een baan of een stageplek? Stuur ons hieronder een bericht en laat weten of en waarom je graag bij Q-netics zou willen werken. Een mail sturen aan info@q-netics.nl of bellen met 078 – 617 23 08 kan uiteraard ook. Als je contact opneemt, vraag dan naar collega Wouter. We kijken uit naar jouw bericht!

Scroll naar top