Over ons

Vanzelfsprekend betrokken!

Zelfstandigheid voor mindervaliden is wat ons drijft

Mensen met een beperking hebben recht op dezelfde kansen in de samenleving als ieder ander.” Zo begint de pagina van het “Programma meedoen” van de →Rijksoverheid. Sinds 2018 stelt de overheid zich ten doel om zichtbare en ook onzichtbare drempels weg te werken. Op dat vlak staat er nog veel te gebeuren, bijvoorbeeld als het gaat om toegankelijkheid van woningen en gebouwen. Vanuit de WMO is het rondom de woning vaak goed geregeld, maar zodra je naar buiten gaat loop je letterlijk tegen drempels aan. Wij helpen particulieren, maar ook bedrijven en overheden in het toegankelijk maken van hun woningen en gebouwen.

Keuzevrijheid

Zelf kiezen waar je woont, waar je werkt, naar welke school je gaat, waar je gaat winkelen en waar je op vakantie gaat. Zomaar een aantal voorbeelden van keuzevrijheid die heel vanzelfsprekend klinken. Toch is er een grote groep Nederlanders voor wie die keuzes helemaal niet vanzelfsprekend zijn. Wij zetten ons dagelijks in om een bijdrage te leveren in het vergroten van keuzevrijheid. Dat doen we met diverse oplossingen voor toegankelijkheid, zoals opritten en drempelhulpen, die helpen om woningen en gebouwen binnen te gaan en te verlaten. Eenmaal binnen of buiten leveren wij aanvullende producten zoals scootmobielbergingen en hulpmiddelen voor houvast.

Van losse producten....

In onze hal produceren wij maatwerk oplossingen voor iedere fysieke drempel. Dit doen wij uiteraard graag voor een individuele woningaanpassing. Bent u particulier, of werkt u voor of namens de gemeente vanuit de WMO? Vul op een van onze pagina’s het offerteformulier in, voeg duidelijke maatvoering en een foto toe, dan ontvangt u van ons vrijblijvend een offerte.  Wij werken samen met landelijke en lokale partners voor inmeten en plaatsen. Indien nodig kan onze buitendienst ook het inmeten en/of plaatsen op zich nemen. In overleg zorgen wij voor de beste oplossing.

... naar strategische samenwerking

Krijgt u vaker verzoeken of opdrachten voor toegankelijkheid van woningen en gebouwen, of plaatsing van fysieke hulpmiddelen? Wij werken al samen met vele  zorgdealers, hulpmiddelenverstrekkers, gemeenten, bouwbedrijven en installateurs. U legt uw vraagstukken bij ons neer. Wij produceren de oplossingen en in overleg plaatst u zelf, of nemen wij dat voor onze rekening. Overstijgen uw wensen onze producten, dan haken wij de juiste partijen aan om tot een complete oplossing te komen. Zo zorgen wij dat uw woningen en gebouwen, of die van uw klanten veilig en toegankelijk worden of blijven voor mindervaliden.

Onderdeel van Aleidis groep

Q-netics staat voor toegankelijkheid, maar de markt voor fysieke hulpmiddelen is meer dan dat. Q-netics is onderdeel van Aleidis B.V. Onder Aleidis werken meerdere bedrijven samen om een breed portfolio aan oplossingen te kunnen bieden. Hieronder vallen bijvoorbeeld Hepa Care Revalidatiestoffering, Pakpaal en Zorgmetaal. Daarnaast werken wij veelvuldig samen met partners in de bouw, installatie, deurtechniek en onderhoud (schoonmaak). Zo zijn wij een volwaardige gesprekspartner en gaan wij voor langdurige en intensieve samenwerking. U doet waar u goed in bent, wij zorgen dat uw kantoren, gebouwen, huizen en wooncomplexen vanzelfsprekend goed toegankelijk zijn.

Onze werkwijze voor particulieren

Formulier

Vul onderstaand formulier in, voeg een foto toe en vermeld de maten.

Offerte

U ontvangt binnen drie dagen een voorstel met kostenindicatie.

Afspraak

Als u akkoord gaat met ons voorstel nemen wij contact op voor een afspraak.

Plaatsing

Wij of een van onze partners komt de hulpmiddelen plaatsen.

Factuur

Betaling per facuur, aan u of direct aan uw gemeente (WOZ)

Nieuwsgierig geworden?

Laat een bericht achter en wij nemen contact met u op!

Alle producten en doelgroepen

Galerijverhoging

Collectieve en grootschalige aanpassingen voor toegankelijkheid in wooncomplexen

Balkonverhoging

 Voor goede toegang tot het balkon, individueel vanuit de WMO of collectief voor een compleet wooncomplex

Drempelhulp

Individuele en/of kleinschalige aanpassingen voor toegankelijkheid  van gebouwen en woningen

Scootmobielberging

Oplossingen voor het veilig en droog stallen en opladen van scootmobielen

Hulp bij houvast

Oplossingen voor veilig en comfortabel voortbewegen in eigen huis of andere gebouwen

Corporaties & VVE

Voor renovatie en aanpassing van wooncomplexen

Bouw

Voor aannemers en installateurs actief in woningaanpassing en renovatie

Zorgdealers

Voor verstrekkers of bemiddelaars van hulpmiddelen in opdracht van gemeenten

Gemeenten

Voor hulpmiddelen ten behoeve van de uitvoering van de WMO

Bedrijven

Voor toegankelijkheid van werkplekken, winkels, restaurants, collegezalen, ......

Particulieren

Voor aanpassingen en fysieke hulpmiddelen om langer thuis te kunnen blijven wonen

Scroll naar top