Over ons

Q-netics is sinds 2002 actief in de ontwikkeling, productie en montage binnen de zorgbranche. Naast ons ruime aanbod standaard producten, bieden wij maatwerk oplossingen waarin wij u als klant volledig kunnen ontzorgen.

In de loop der jaren hebben wij onze activiteiten uitgebreid van individuele woningaanpassingen tot complexmatige renovatiewerkzaamheden en industriële projecten. Onze passie is het vertalen van een technische vraag naar een concreet product, ongeacht het toepassingsgebied.

Q-netics is een efficiënte en compacte organisatie met een breed vakkundig netwerk. Wij streven op een praktische manier naar een hoge kwaliteit, waarbij de eisen en wensen van de opdrachtgever  centraal staan. Q-netics is VCA gecertificeerd en heeft een landelijke dekking.

Social return

In het kader van Social Return zetten wij wekelijks 8 tot 16 uur per week mensen in die moeite hebben met het betreden van de arbeidsmarkt. Hierbij maken wij voornamelijk gebruik van de organisatie Buurt Service Team (BST). Deze inmiddels krachtige uitvoeringsorganisatie, heeft als doelstelling om voor zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt iets te kunnen betekenen. Wij van Q-Netics dragen hier graag ons steentje aan bij.Social return door Q-Netics

Opplussen en renovatie

Opplussen bevordert de toegankelijkheid, veiligheid en comfort van een woning of een complex. Met onze kennis en vaardigheden maken we de woningen geschikt voor mensen met specifieke woonbehoeften zoals ouderen en gehandicapten.

Q-netics begeleid dit gehele traject, van advies tot aan uitvoering. Producten binnen deze groep zijn galerij-, balkon- en balustradeverhogingen. Naast het opplussen realiseren wij ook aanvullende renovatiewerkzaamheden voor modernisering en planmatig onderhoud van het gebouw.

Woningaanpassingen

Hulpmiddelen

Naast individuele drempelvoorzieningen en oprijplaten een heel scala hulpmiddelen, wandbeugels en scootmobielproducten.

Langer zelfstandig thuis

In het kader “Langer zelfstandig thuis” bieden wij naast de standaard producten ook alle diensten om woningen op bouwkundig vlak aan te passen en het woongemak en comfort te vergroten.

Pakpaal

In september 2014 heeft Q-netics Pakpaal Producties overgenomen. Deze acquisitie past binnen de productgroep “langer zelfstandig thuis”. Op dit gebied zal Q-netics, gezien de marktveranderingen in de zorgsector, de komende jaren nog verder groeien met de nodige productontwikkelingen.

 

Industrieel ontwerp

Q-netics is sterk in het vertalen van technische vraagstukken naar concrete productoplossingen. Zowel het ontwerp als de productie en montage kunnen wij in eigen beheer uitvoeren.

Q-netics heeft een nauw samenwerkingsverband met dochterbedrijf Metaalwarenfabriek Zador. Q-netics is gespecialiseerd in kleine tot middelgrote series in elk denkbaar materiaal van hout en kunststof tot staal, rvs en aluminium afgewerkt met (poeder)coating.

 

Aan wie levert Q-netics?

Q-netics levert zijn producten en diensten aan overheidsinstellingen, bedrijven en particulieren.

 

Vragen?

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.