Klanten

Vanzelfsprekend samen!

Bij toegankelijkheid zijn vele partijen betrokken

Fysieke hulpmiddelen vinden hun weg naar de gebruiker via verschillende routes en kanalen. Dat geldt ook voor onze producten. Ieder kanaal kent zijn haar processen, wensen en eisen.  Wij passen onze werkwijze uiteraard graag aan om zo goed mogelijk te voldoen aan uw wensen. Per klantgroep hebben wij een overzicht van de mogelijke  oplossingen en onze manier van werken. Praktische oplossingen voor vandaag, maar ook operationele of strategische samenwerking voor de langere termijn.

Corporaties & VVE's

Woningcorporaties en Verenigingen Van Eigenaren krijgen geregeld te maken met vraagstukken rondom toegankelijkheid. In met name oudere gebouwen zijn er veelal nog hoge drempels en dorpels. Vaak wordt dit grootschalig aangepakt bij renovatieprojecten. Klik op onderstaande knop voor onze producten voor grote en kleine renovaties.

Bouw

U bent werkzaam in de bouw als aannemer, installateur of projectontwikkelaar en doet daarbinnen ook zorg gerelateerde verbouwingen en renovaties? Zelfstandig of in opdracht van een gemeente (WMO)? Wij kunnen u verder helpen met oplossingen voor toegankelijkheid. Wij leveren losse producten voor maatwerk oplossingen, maar wij kunnen het ook voor u plaatsen. 

Zorgdealers

Bent u hulpmiddelenversstrekker, of bemiddelt u in de verstrekking van fysieke hulpmiddelen? Wij kunnen u maatwerk oplossingen leveren. Wilt u dat wij ook inmeten en plaatsen? Geen probleem. Dit kunnen we per opdracht bespreken, maar we kunnen hier ook langer lopende afspraken over maken.

Gemeenten

De uitvoer van de WMO is een omvangrijke taak. Voert u deze zelf uit of besteedt u deze (deels) uit aan een zorgdealer? In gevallen kunnen wij u helpen met vraagstukken rondom toegankelijkheid. Wij werken direct voor gemeenten, maar ook met partijen waar u het aan uitbesteed. 

Bedrijfsleven en overheid

Bij zelfstandigheid van mindervaliden gaat het vaak over de woonsfeer en de WMO. Maar hoe goed is de toegankelijkheid van bedrijven, winkels, stemlokalen, bioscopen, vakantieparken, restaurants, hogescholen en universiteiten? Slechts een greep van plekken die goed toegankelijk zouden moeten zijn. Wij maken uw vastgoed graag toegankelijk!

Particulieren

U wilt uw huis verduurzamen, omdat u zo lang mogelijk thuis wilt blijven wonen? Of u wilt mensen thuis ontvangen die niet vanzelfsprekend over de drempel kunnen? Wilt u een beroep doen op de WMO, neem dan eerst contact op met uw gemeente. Heeft u een eigen budget voor de aanpassingen? Klik hier om te zien hoe wij u kunnen helpen bij uw renovatie.

Of bent u op zoek naar een specifiek product?

Galerijverhoging

Collectieve en/of grootschalige aanpassingen voor toegankelijkheid voor gebouwen en woningen.

Drempelhulp

Individuele en/of kleinschalige aanpassingen voor toegankelijkheid buiten, maar ook binnen van gebouwen, woningen en balkons.

Scootmobielberging

Oplossingen voor het veilig en droog stallen van scootmobielen.

Houvast

Oplossingen voor het veilig en comfortabel voortbewegen binnen het eigen huis of andere gebouwen.

Niet gevonden wat u zocht?

Scroll naar boven