samples

Vanzelfsprekend toegankelijk!

Toepassingen van onze materialen

Voor onze drempelhulpen en galerijverhoging hebben wij verschillende materialen beschikbaar, van kunststof tot staal. Iedere situatie vergt een andere oplossing en dus ook andere materialen. Hieronder vindt u een overzicht van de materialen in uw demokoffer. U vindt hierbij een toelichting van het materiaal en we leggen en geven voorbeelden van de toepassingen.

Houtcomposiet

Voor ophoging van balkons.

PE-plaat met noppen of glad

Voor drempelverhogingen en opritten. Ook is het mogelijk een tussenstap te maken in het geval dat een trede naar bijvoorbeeld de voordeur te hoog is. Met noppen vooral geschikt voor buiten en vochtige omgeving. Glad is uitermate geschikt voor binnen, bijvoorbeeld bij gebruik van een trippelstoel.

PE-noppenplaat scheg of scheluw

Voor het vervaardigen van opritten en drempelhulpen uit een stuk. Door het gebruik van hoogwaardige PE-noppenplaat kunnen schuine of scheluwvlakken worden gecreëerd zonderkieren en naden.

Rubber aanloopprofiel

Indien een scheg in de PE noppenplaat – zoals bij bovenstaande sample beschreven – niet mogelijk is maken wij gebruik van een rubber aanloopprofiel.

Rubber plakscheg

Voor lagere drempels hebben we een reeks aan plakscheggen beschikbaar. Verkrijgbaar in de hoogtes vanaf 4mm tot 36mm. Voorgemonteerd dubbelzijdig plakband zorgt voor eenvoudige en stevige bevestiging.

Glasvezel rooster

Bij onregelmatig straatwerk en zachte ondergrond is eenglasvezel oprit met in hoogte verstelbare vijzels een veilige enrobuuste oplossing. Ook als een balustrade of hek gewenst is,dan heeft een glasvezel oplossing de voorkeur.

Traanplaat

Voor kleinere drempels vervaardigen wij de makkelijk teverplaatsen traanplaat drempelhulp.

Traanplaat aanloopprofiel

Voor strakke aansluiting van glasvezel roosters met de ondergrond gebruiken wij traanplaat aanloopprofielen.

Aluminium dorpelvanger

Na het verwijderen van dorpels ontstaat er veelal een gleuf in de ondervloer en/of vloerbedekking. Een dorpelvanger zorgt ervoor dat een rolstoel of rollator weer makkelijk door de deur kan rijden.

Aluminium balustradeverhoging

Als na het ophogen van een balkon of galerij de balustrade niet meer hoog genoeg is dan plaatsen wij balustradeverhoging.

Scroll naar top