Samples demokoffer

Op deze pagina treft u afbeeldingen en uitleg van de verschillende samples uit de demokoffer. Klik op de foto van de sample om een toepassingsfoto te openen. Kijkt u op de telefoon, houd deze dan in landscape.

Houtcomposiet
Voor ophoging van balkons.
PE-noppenplaat
Voor drempelverhogingen en opritten. Ook is het mogelijk een tussenstap te maken in het geval dat een trede naar bijvoorbeeld de voordeur te hoog is.
PE-noppenplaat scheg
Voor het vervaardigen van opritten en drempelhulpen uit een stuk. Door het gebruik van hoogwaardige PE-noppenplaat kunnen schuine of scheluwvlakken worden gecreëerd zonder kieren en naden.
Rubber aanloopprofiel
Indien een scheg in de PE noppenplaat – zoals bij bovenstaande sample beschreven – niet mogelijk is maken wij gebruik van een rubber aanloopprofiel.
Glasvezel rooster
Bij onregelmatig straatwerk en zachte ondergrond is een glasvezel oprit met in hoogte verstelbare vijzels een veilige en robuuste oplossing. Ook als een balustrade of hek gewenst is, dan heeft een glasvezel oplossing de voorkeur.
Traanplaat aanloopprofiel
Voor strakke aansluiting van glasvezel roosters met de ondergrond gebruiken wij traanplaat aanloopprofielen.
Traanplaat
Voor kleinere drempels vervaardigen wij de makkelijk te verplaatsen traanplaat drempelhulp.
Rubber plakscheg
Voor lagere drempels hebben we een reeks aan plakscheggen beschikbaar. Verkrijgbaar in de hoogtes vanaf 4mm tot 36mm. Voorgemonteerd dubbelzijdig plakband zorgt voor eenvoudige en stevige bevestiging.
Aluminium dorpelvanger
Na het verwijderen van dorpels ontstaat er veelal een gleuf in de ondervloer en/of vloerbedekking. Een dorpelvanger zorgt ervoor dat een rolstoel of rollator weer makkelijk door de deur kan rijden.
Aluminium balustradeverhoging
Als na het ophogen van een balkon of galerij de balustrade niet meer hoog genoeg is dan plaatsen wij balustradeverhoging.