bouw

Vanzelfsprekend duurzaam!

Toegankelijkheid bij woningaanpassing, verbouwingen en renovatie

Zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen, dat is waar het beleid van overheid en gemeenten al jaren op is gericht. Dat betekent dat nieuwe woningen levensloopbestending worden opgeleverd en dat veel bestaande woningen worden aangepast. Wij zijn toeleverancier voor de bouw voor woningaanpassing en fysieke hulpmiddelen. Onze producten verbeteren de toegankelijkheid tot gebouwen en woningen. Ook leveren wij diverse hulpmiddelen voor extra houvast in de woning. Voor een individuele verbouwing, maar ook kunnen we een samenwerking aangaan waarbij wij uw vraagstukken rondom toegankelijkheid voor onze rekening nemen.

Strakke planning, kwaliteit en afspraken nakomen

Met 20 jaar ervaring in zorg gerelateerde bouwprojecten weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat u, onze opdrachtgever, moet kunnen vertrouwen op onze dienstverlening. Werkt u voor een bouwbedrijf, installatiebedrijf of projectontwikkelaar? Wij kunnen u helpen met vraagstukken rondom toegankelijkheid voor mindervaliden. In onze eigen productiehal zijn wij vrijwel altijd in staat om de producten op het juiste moment te produceren en te leveren. En zit u met een krapte in personeel, of besteedt u de montage ook liever uit, dan beschikken wij over een buitendienst die de montage voor u kan verzorgen. Samen maken we de afspraken! En daar houden wij ons aan! 

Wij produceren de meeste van onze producten zelf en kunnen dus snel starten. Vaak kunnen wij binnen twee weken de producten op locatie hebben en desgewenst voor u monteren. Als u dus snel moet starten na de gunning, dan stellen wij alles in het werk om te zorgen dat u ook uw afspraken na kunt komen.

Indien gewenst door de klant plaatsen wij ook zelf. Wij beschikken over een eigen buitendienst en al onze monteurs in de productiehal zijn ook gewend om buitenshuis te werken als die vraag er is. Zo kunnen wij mogelijke krapte in personeel aan uw kant opvangen.

Drempelhulpen en diverse hulpmiddelen hebben wij in ons eigen assortiment. Maar wij kunnen meer werk van u uit handen nemen. Wij werken samen met diverse partijen om tot een complete aanpak van toegankelijkheid van woningen, galerijen en balkons te komen. Denk daarbij aan:

  • Onderhoud dilatatievoegen
  • Gevelbekleding
  • Automatische deuren
  • Stallingen voor meerdere scootmobielen en fietsen
  • Periodiek onderhoud en reiniging

Onze hulpmiddelen voor toegankelijkheid voor de bouwsector

Wij produceren en leveren modulaire systemen voor het ophogen van galerijen en balkons. Voor individuele drempels hebben wij diverse drempelhulpen. Voor meer houvast in de woning hebben wij vaste en flexibele hulpmiddelen voor extra steun bij het gaan zitten, liggen en staan. Daarnaast leveren wij verschillende oplossingen voor het stallen van scootmobielen. Zowel individuele als collectieve scootmobielbergingen vallen binnen mogelijkheden.

Onze werkwijze voor projectontwikkelaars, bouw- en installatiebedrijven

Formulier

Vul onderstaand formulier in of bel ons op 078 - 617 2308

Overeenkomst

Bespreking mogelijkheden van enkele levering of raamovereenkomst

Inmeten

In overleg geeft u ons de gewenste oplossing door, of gaan wij voor inmeten.

Productie

In onze eigen hal produceren wij de materialen.

Plaatsing

Volgens afspraak plaatst u of wij de producten bij de gebruiker.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

of stel een vraag

Wensen | Om een nauwkeurige offerte voor u te kunnen maken zijn voor ons uw wensen van belang. Naar welke producten bent u op zoek en hoe gaan deze gebuikt worden. Voor een rolstoel, rollator of iemand slecht ter been?

Foto’s | Graag ontvangen wij een of meerdere foto’s met een ruim kader. Zo kunnen wij inschatten hoeveel ruimte er is voor het plaatsen van een oplossing en wat de ondergrond is.

Maatvoering | Geef hoogte, breedte en lengte aan vermeld ook hoe groot de beschikbare ruimte is. Op basis van uw gegevens kunnen wij in de meeste gevallen een passend voorstel maken. Indien nodig komen wij op locatie om in te meten.

Alle producten en doelgroepen

Galerijverhoging

Collectieve en grootschalige aanpassingen voor toegankelijkheid in wooncomplexen

Balkonverhoging

 Voor goede toegang tot het balkon, individueel vanuit de WMO of collectief voor een compleet wooncomplex

Drempelhulp

Individuele en/of kleinschalige aanpassingen voor toegankelijkheid  van gebouwen en woningen

Scootmobielberging

Oplossingen voor het veilig en droog stallen en opladen van scootmobielen

Hulp bij houvast

Oplossingen voor veilig en comfortabel voortbewegen in eigen huis of andere gebouwen

Corporaties & VVE

Voor renovatie en aanpassing van wooncomplexen

Bouw

Voor aannemers en installateurs actief in woningaanpassing en renovatie

Zorgdealers

Voor verstrekkers of bemiddelaars van hulpmiddelen in opdracht van gemeenten

Gemeenten

Voor hulpmiddelen ten behoeve van de uitvoering van de WMO

Bedrijven

Voor toegankelijkheid van werkplekken, winkels, restaurants, collegezalen, ......

Particulieren

Voor aanpassingen en fysieke hulpmiddelen om langer thuis te kunnen blijven wonen

Scroll naar top