Q-NETICS

Vanzelfsprekend toegankelijk!

Nieuwe website voor Q-netics

Geplaatst op 14 januari 2022

Q-netics heeft een nieuwe website op maat voor de verschillende doelgroepen. Wij richten ons actief op bouwbedrijven, woningcorporaties en VVE’s, die een rol spelen in renovatie en levensloopbestendig maken van woningen en wooncomplexen. Voor gemeenten en zorgdealers (waaronder hulpmiddelenverstrekkers) hebben diverse producten voor de uitvoering van de WMO. Maar uiteraard kunnen ook bedrijven, non-profit organisaties en particulieren zich bij ons melden als zij besluiten hun woning, winkel, restaurant, bedrijfspand, theater, zwembad, schoolgebouw, faculteit of welk object dan ook beter toegankelijk te maken.

Beter informeren

Verschillende doelgroepen hebben verschillende behoeften. Particulieren zijn vaak op zoek naar een hele concrete oplossing met bijbehorende producten. Zorgdealers zijn vaak op zoek naar samenwerking met een leverancier om ze gedurende een langere tijd te ondersteunen bij bepaalde gevraagde oplossingen. Bouwbedrijven zoeken leveranciers die snel producten kunnen plaatsen zonder het renovatie- of bouwproces te verstoren. Per doelgroep hebben wij uitgewerkt waar wij u mee kunnen helpen, u vindt de delgroepen onder het kopje “Klanten”.Q-netics - Langdurig thuis wonen voor mindervalidenNieuw jasje
Op de oude website hadden we geen mogelijkheid om met name de doelgroepen goed te kunnen informeren. Vandaar dat wij besloten hebben een compleet nieuwe website te bouwen met meer flexibiliteit. Eind 2021 stond de site live en de afgelopen weken hebben we deze verder geoptimaliseerd. Maar uiteraard is een website nooit af, dus wij zullen continue beoordelen of informatie aangepast of toegevoegd moet worden. Heeft u advies of mist u nog informatie, laat het ons gerust weten via het formulier onderaan deze pagina!

Producten
Bent u niet op zoek naar onze dienstverlening voor een specifieke doelgroep, maar zoekt u snel een product? Uiteraard zijn deze snel en overzichtelijk terug te vinden onder het kopje “Producten” in het menu bovenaan de pagina.

Of gewoon vooraan beginnen?

Klik dan op “Home” of op het Q-netics logo linksboven. Hier landt u zacht en krijgt u snel een indruk van wie we zijn en wat we doen. Kijk vervolgens eens bij “Nieuws”, daar plaatsen wij met regelmaat berichten over onze producten, klanten of andere relevante onderwerpen. En bij “Over ons” leest u meer over wat onze drijfveren zijn. Laat ons gerust weten wat u van onze nieuwe website vindt via het formulier hieronder.

Laat ons weten wat u van onze website vindt!

Scroll naar top