Q-netics verhuisd naar Sliedrecht

Geplaatst op 1 mei 2021

Na 20 jaar van groei en ruimte delen met andere bedrijven werd het tijd voor een eigen lokatie. Een eigen productiehal en eigen kantoorruimte waren al lange tijd een wens van het personeel. Het vorige pand werd gedeeld met een metaalbewerkingsbedrijf, dat ook flinke groei doormaakte de laatste jaren. Strijd om iedere vierante meter en toenemend lawaai vanuit de metaalbewerking maakten een verhuizing noodzakelijk. Een grote hal met kantoren werd gevonden op industrieterrein Nijverwaard aan de A15 in Sliedrecht.

Ruimte voor groei

De nieuwe hal biedt voldoende ruimte voor alle machines. Groot verschil is ook dat het volledige magazijn in de hal past en er geen materialen meer buiten staan of in aparte loodsen. Dat scheelt veel bewegingen om materialen te halen en producten op te slaan. In de hal is ruimte over voor nieuwe machines om de groei op te kunnen vangen. Ook ontstaat er weer ruimte voor het ontwikkelen van nieuwe producten.

Bereikbaarheid

Het adres van Q-netics is uiteraard gewijzigd, maar alle andere communicatiemiddelen blijven gelijk. Het telefoonnummer is ongewijzigd en uiteraard de emailadressen ook. U kunt ons bereiken op:

telefoon: 078 – 617 23 08
e-mail: info@q-netics.nl

Adres

Ons nieuwe adres is:

Q-netics B.V.
Leeghwaterstraat 48
3364 AE Sliedrecht
Scroll naar boven