FLYER VERHOGINGEN

Vanzelfsprekend toegankelijk!

Leuk…

… dat u onze flyer heeft ontvangen en u de QR-code heeft gescand. Dat betekent dat u waarschijnlijk meer wilt weten over onze oplossingen voor galerij- en balkonverhoging. Hieronder vind u de links naar de verschillende pagina’s. Wilt u weten wat wij in brede zin in uw branche kunnen betekenen, dan naar onze pagina met branches door hier te klikken of in het menu op “Klanten”. 

Galerijverhoging

Wilt u uw wooncomplex of flat levensloopbestendig maken met gelijkvloerse galerijen? Of staat u voor een grote renovatie en moet de oude galerijverhoging vervangen worden? Wij nemen u het hele traject uit handen, zowel het verwijderen van het oude systeem als het snel plaatsen van onze modulaire galerijverhoging . Klik op de foto voor meer informatie en onze aanvullende diensten.

Balkonverhoging

Voor grootschalige renovatie, maar ook voor individuele aanvragen vanuit de WMO leveren wij een uiterst duurzame oplossing voor balkonverhoging. Indien nodig verwijderen wij de oude verhoging en vervangen deze voor onze houtcomposiet oplossing. Klik op de foto voor de verschillende mogelijkheden.

Scroll naar top