Binnentuin Hilversum

Q-netics heeft in februari 2016 in de binnentuin van het wooncomplex aan de Zadelstraat te Hilversum hardhouten vlonders vervangen voor het Q-netics vlondersysteem. De bestaande houten planken zaten op diverse plaatsen los vanwege rotting en waren bovendien spekglad door de terugkeer van algen.

De binnentuin is in werkelijkheid een biodak met hieronder een parkeergarage. Middels de Q-netics glasvezelversterkte vloerpanelen hebben we veilige looppaden weten te creëren.

Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken heeft voor het Q-netics systeem gekozen vanwege de strakke vormgeving en het onderhoudsvrije karakter van dit product.

Projectgegevens
• Projectadres: Zadelstraat 26-42 te Hilversum
• Woningeigenaar: Woningcorporaties Het Gooi en Omstreken
• Opdrachtgever:  Woningcorporaties Het Gooi en Omstreken

Wat hebben we gedaan?
• 50 m2 houten vlonders verwijderd.
• 50 m2 Glasvezelversterkte galerijpanelen teruggeplaatst.

 

  • rolstoelvriendelijke binnentuin
  • binnentuin geschikt voor een rolstoel
  • framewerk voor een constructie ophoging
  • ophoging binnentuin vervangen
  • rolstoel vlonder voor een binnentuin
  • houten ophoging