Galerijvloerverhoging Sittard

In bestaande galerijflats heeft de entree van de woning vaak een grote opstap. Hierdoor zijn deze complexen niet geschikt voor minder mobiele bewoners. Deze situatie deed zich ook voor aan de Eisenhouwerflat te Sittard. In opdracht van Laudy Bouw verhoogde Q-netics hier de galerijvloeren. 

Projectgegevens

  • Projectadres: Eisenhouwerstraat 1 t/m 44 te Sittard
  • Woningeigenaar: ZOwonen
  • Opdrachtgever: Laudy Bouw

 Wat hebben we gedaan?

De Q-netics balkon- en galerijverhoging is opgebouwd uit lichtgewicht glasvezelversterkte panelen, ondersteund door een onderconstructie van aluminium kokers en verstelbare schroefvijzels. De complete galerijvloerverhoging heeft een gewicht van 20 kg/m2.

Het Q-netics systeem produceert minimaal contactgeluid, heeft een zeer goede drainage capaciteit, voldoet aan de hoge brandklasse Bfl/S1 en heeft de juiste stroefheid volgens NTA 7909. Tijdens het montageproces zijn de woningen ten allen tijde bereikbaar. Hierdoor is de overlast voor de bewoners minimaal.

Onze werkwijze

Tijdens elk project bespreken we alle details uitvoerig met de opdrachtgever en dragen we daar waar nodig creatieve detailoplossingen aan voor een zo goed mogelijk functioneel en visueel resultaat, aansluitend bij het beschikbare budget.