Balkonvloerverhoging Dordrecht

Aan het complex de Bleyenhoek had woningeigenaar Trivire te maken met een grote opstap op de balkons. Middels de Q-netics balkonverhoging kan elke bewoner weer veilig van zijn balkon genieten. De bestaande hekwerken hebben we kunnen verhogen middels de Q-netics balustradeverhoging uitgevoerd in geanodiseerd aluminium.

Projectgegevens

  • Projectadres: Bleyenhoek 9 t/m 183 Dordrecht
  • Woningeigenaar: Trivire
  • Opdrachtgever: Trivire

 Wat hebben we gedaan?

De Q-netics balkon- en galerijverhoging is opgebouwd uit lichtgewicht glasvezelversterkte panelen, ondersteund door een onderconstructie van aluminium kokers en verstelbare schroefvijzels. De complete galerijvloerverhoging heeft een gewicht van 20 kg/m2.

Het Q-netics systeem produceert minimaal contactgeluid, heeft een zeer goede drainage capaciteit, voldoet aan de hoge brandklasse Bfl/S1 en heeft de juiste stroefheid volgens NTA 7909. Tijdens het montageproces zijn de woningen ten allen tijde bereikbaar. Hierdoor is de overlast voor de bewoners minimaal.

Onze werkwijze

Tijdens elk project bespreken we alle details uitvoerig met de opdrachtgever en dragen we daar waar nodig creatieve detailoplossingen aan voor een zo goed mogelijk functioneel en visueel resultaat, aansluitend bij het beschikbare budget.

P1010009