Gehandicapten aanpassingen

Gehandicapten aanpassingen zijn woningaanpassingen die onder andere bedoeld zijn om de toegankelijkheid voor gehandicapten te verbeteren. Deze aanpassingen zorgen voor een betere mobiliteit en zelfredzaamheid. We bieden verschillende mogelijkheden waaronder het opplussen van vloeren en balustrades en drempel- en woningaanpassingen voor in en rondom het huis.

Opplussen van vloeren en balustrades

Het opplussen van een galerijvloer of balkonvloer zorgt ervoor dat de vloeren volledig egaal en gelijk in hoogte zijn. Hierdoor zijn de vloeren vele malen toegankelijker voor gehandicapten.

vloer gelijk maken voor gehandicapten
Ophoging galerijvloer voor betere toegankelijkheid 

Drempelaanpassingen

Door het plaatsen van drempelaanpassingen als oprijplaten, dremelopritten, skeggen en dorpelvervangers, worden kleine hindernissen in en rondom het huis weggenomen of overbrugt. Hierdoor is het voor gehandicapten makkelijk om zichzelf te verplaatsen.

Roosteroprit bij de voordeur voor gehandicapten-
Aluminium oprijplaat voor rolstoel 

Woningaanpassingen

Ook binnen gebouwen voert Q-netics wmo woningaanpassingen uit zoals het plaatsen van beugels in kozijnen, sanitair of aan trappen.

aanpassing in de douche voor gehandicapten
Wandbeugel in de douche voor extra grip

Scootmobielproducten

Naast de toegankelijkheidsoplossingen hebben wij producten bestemd voor scootmobielgebruikers waaronder: Scooterqube (scootmobielberging, scootersafe, scootmobielstalling, scootercube), acculaderkast en scootmobielslot.

berging voor scootmobiels buiten voor de deur
Scootmobielberging voor veilige stalling buiten de deur 

Aan wie levert Q-netics?

Q-netics levert deze producten los voor woningen en in grote aantallen op projectmatige basis aan bijvoorbeeld bouwprojecten.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.