Wat zijn de voordelen van een scootmobielberging?

10 september 2015

Uw scootmobiel is een waardevol bezit. Het biedt u de vrijheid om zelfstandig naar de supermarkt te gaan, of om op bezoek te gaan bij een kennis of familielid. Het is daarom van belang dat ook uw scootmobiel de juiste zorg en aandacht krijgt.

Bij Q-netics weten we dat het stallen van de scootmobiel soms best lastig is. Niet elke woning biedt de gewenste ruimte om een scootmobiel te parkeren. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor; de scootmobielberging. In dit artikel leggen we u graag de voordelen voor.

We bieden twee verschillende modellen scootmobielberging. De ScooterQube 2 is een elektrische scootmobielberging. Het model ScooterQube 3 is een handbediende berging. U vind een compleet overzicht op de pagina scootmobielproducten.

Veiligheid

Een scootmobielberging biedt een veilige opbergplaats voor uw scootmobiel. Dankzij de onopvallende vormgeving en neutrale kleurstelling past het ideaal in het straatbeeld. Uw scootmobiel staat niet alleen droog, maar ook veilig opgeborgen. De berging kan worden geopend met sleutel of zelfs met een afstandsbediening, afhankelijk van het model.

Makkelijk in gebruik

Of u nu kiest voor de handbediende scootmobielberging of de volledig elektrische uitvoering, beide modellen zijn gebruiksvriendelijk en daardoor geschikt voor iedereen met een scootmobiel. De bergingen nemen weinig ruimte in beslag en zijn daarom eenvoudig te plaatsen.

Onderhoudsvrij

De scootmobielbergingen zijn gemaakt van duurzame materialen. Ze zijn ontworpen door onze eigen ontwerpafdeling en worden tevens door Q-netics zelf geproduceerd en gemonteerd. Doordat wij dit hele proces in eigen beheer hebben, kunnen we zorg dragen voor een onderhoudsvrije scootmobielberging. U kunt uw scootmobiel dus zonder zorgen stallen. Wel zo fijn dat u er geen omkijken naar heeft!

Maatwerk mogelijk

De Q-netics scootmobielstallingen zijn zo ontworpen dat 95% van de scootmobielen hierin past. Door onze eigen productieafdeling is het altijd mogelijk een maatwerk oplossing te bieden indien de standaard modellen niet volstaan. Denk hierbij aan een afwijkende maatvoering, bediening, kleur of afwerking. Q-netics denkt graag mee voor een oplossing die aansluit bij uw persoonlijke wensen, passend bij uw omgeving en straatbeeld. Voor meer specificaties van de standaard modellen verwijzen we u graag naar de productpagina’s; daar vindt u onder het tabje ‘Specificaties’ meer informatie.

Meer weten?

De adviseurs van Q-netics helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes als het aankomt op accessoires of de berging voor uw scootmobiel. Neemt u daarom gerust contact op via 078 – 617 2308!

Deel dit bericht