Waar moet u op letten bij een woningaanpassing?

03 september 2015

Woningaanpassingen zijn er in verschillende vormen, maten en toepassingen. Van opplussen tot drempelaanpassingen. De vraag is niet alleen welke van deze toepassingen het meest geschikt voor u zien, maar wanneer ze uitkomst kunnen bieden voor u. Het is daarom belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken bij het besluit voor uw woningaanpassingen. We helpen u graag op weg met een bewuste en goede keuze.

Onderzoek waar de ongemakken zich bevinden

Voordat u gericht op zoek kunt naar een oplossing, is het verstandig om voor uzelf in kaart te brengen waar de ongemakken in of rondom uw woning zich bevinden. Praat hier over met bijvoorbeeld uw buurvrouw of familielid. Het helpt vaak om uw ervaringen te delen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen een deskundige op het gebied van woningaanpassingen in te schakelen.

Het is verstandig om meerdere dagen bij te houden waar u eventueel uw ongemakken ervaart. Zo voorkomt u, dat u wellicht voor een oplossing kiest die achteraf toch niet helemaal volstaand blijkt te zijn. En dat is natuurlijk erg zonde van uw inspanningen.

woningaanpassing trap

Kies een geschikt ontwerp

Wanneer uw eisenpakket compleet is en volledig naar wens, kunt u zich gaan oriënteren naar verschillende oplossingen. Zoals we al eerder noemden, biedt Q-netics een breed assortiment om uw woning aan te passen. En hiermee van uw woning een stuk aangenamere leefomgeving te maken. Op onze website kunt u onder producten de verschillende oplossingen vinden, verdeeld in vier categorieën.
Om een goede indicatie te krijgen van de toepassingen van onze producten, kunt u bij projecten een uitgebreid overzicht vinden van door ons opgeleverde woningaanpassingen. Wellicht doet u hier nog inspiratie of ideeën op. Al dan niet voor uzelf, maar wellicht voor uw buurvrouw of een goede kennis.

woningaanpassing kieren bij deur

Langer zelfstandig thuis wonen

U zit er wellicht nog niet op te wachten om te verhuizen uit uw huidige woning. Met de juiste woningaanpassingen, ontwikkeld door deskundigen, kunt u uw woning weer levensloopgeschikt maken. En op die manier nog jarenlang met plezier in uw woning blijven. Kies weer voor het wooncomfort dat u verdient en kies voor de juiste woningaanpassing.

Bedenk voor uzelf dus goed wat uw exacte wensen zijn en ga vervolgens op zoek naar een betrouwbare partner die u hieraan kan helpen. Uiteraard staan we bij Q-netics graag voor u klaar! U kunt contact met ons opnemen door te bellen met 078-617 2308 of u kunt een email sturen naar info@q-netics.nl.

Deel dit bericht