De voordelen van de ScooterQube

02 november 2018

Het is niet altijd mogelijk om uw scootmobiel in huis te kunnen bergen of stallen. Vaak door een gebrek aan ruimte. Om die reden hebben wij een scootmobielberging ontworpen. Onze ScooterQube. Deze scootmobielstalling of scootersafe is er in twee uitvoeringen: een elektrische variant en een handbediende variant. Met beide varianten kunt u uw scootmobiel wel bij huis stallen en staat deze altijd droog en veilig geborgen. Beide scootmobielbergingen hebben zo hun eigen voordelen en deze hebben wij in dit artikel voor u op een rijtje hebben gezet.

ScooterQube 2: elektrische variant

De Q-netics ScooterQube model II is een elektrische variant scootmobielstalling. Hiermee bent u gegarandeerd dat uw scootmobiel goed beschermd is. Niet alleen tegen weer en wind, maar ook tegen diefstal. De ScooterQube 2 heeft compacte afmetingen en een onopvallende vormgeving. Het zijn de compacte afmetingen (1,65 bij 1,25 bij 1,40 meter) die maken dat de scootmobielberging minimale ruimte in beslag neemt. Vanwege zijn neutrale kleurstelling past de stalling in ieder straatbeeld. Het is overigens ook mogelijk om er een met andere maten en in een andere kleur te bestellen. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor wat betreft details en afwerking. De berging is opgebouwd uit een stalen beplating voorzien van poedercoating, die gemakkelijk op locatie in elkaar te zetten is. De scootersafe is standaard voorzien van een sleutelcontact voor het openen en sluiten ervan, maar de stalling kan – indien wenselijk – uitgevoerd worden met een draadloze afstandsbediening ter grootte van een sleutelhanger. In de berging bevindt zich een plank met stopcontact voor de acculader.

De voordelen van de ScooterQube 2 op een rij

 • Veilig voor weer, wind en diefstal;
 • Onderhoudsvrij;
 • Makkelijk in gebruik;
 • Openen en sluiten met een sleutel of een draadloze afstandsbediening;
 • Verschillende maten en kleuren mogelijk.

ScooterQube 3: handbediende variant

De Q-netics ScooterQube model III is een volledig handbediende variant scootmobielstalling, die geen elektrische motoren of gasveren bevat. Maar net als de ScooterQube 2, heeft de ScooterQube 3 een kwalitatieve, veilige en gebruiksvriendelijke constructie. De ScooterQube 3 kan projectmatig in veelvoud geclusterd worden toegepast naast een wooncomplex. De scootmobielberging is namelijk zo ontworpen dat de scootersafe aan elke gewenste zijde gekoppeld kunnen worden tot een meervoudige scootmobielstalling. De ScooterQube 3 heeft een afmeting van 1,65 bij 1 bij 1,40 meter, maar afwijkende afmetingen (én kleur) zijn ook leverbaar op aanvraag.

De voordelen van de ScooterQube 3 op een rij

 • Veilig voor weer, wind en diefstal;
 • Onderhoudsvrij;
 • Handbediend;
 • Volledig mechanisch;
 • Ergonomisch;
 • Modulair;
 • Opnieuw inzetbaar.

Bent u geïnteresseerd in een van onze scootmobielbergingen of heeft u vragen over deze of andere scootmobielproducten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen, te mailen of het contactformulier in te vullen. Wij reageren zo snel mogelijk!

Deel dit bericht