Vacature: Binnen en buiten Monteur

23 november 2021

Heb jij twee rechter handen en draag je graag bij aan het welzijn van mindervaliden?

 

Kijk dan snel even naar onze vacature voor Binnen en buiten Monteur!

 

Jij bent iemand die…
… graag afwisselend werk doet.
… het leuk vindt om vandaag in de hal te werken en morgen bij de klant thuis.
… heel graag klust.
… een goede werksfeer en kleine club leuke collega’s heel belangrijk vindt.

Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Wij zoeken een productiemonteur die het ook leuk vindt om bij klanten thuis te komen. Met een aantal collega’s produceer je in onze eigen hal maatwerk drempelhulpen en opritten voor mensen in een rolstoel of die slecht ter been zijn. Deze producten leveren wij aan grote klanten, maar plaatsen wij indien gewenst (door onze opdrachtgevers) ook bij mensen thuis.

Een specieke opleiding voor deze functie is niet vereist. Als jij handig bent, graag klust en raad weet met elektrisch (hand)gereedschap, dan hebben wij jou snel genoeg uitgelegd hoe het werkt. Veel van onze producten zijn maatwerk en stellen ons vaak voor uitdagingen. Jij denkt dus graag mee in creatieve oplossingen voor de klant, maar ook in nieuwe en betere producten.

Wat kunnen we jou bieden:
Wij zijn een klein familiair bedrijf waar werkplezier voorop staat. Open en eerlijk met elkaar omgaan en veel gezelligheid is iets wat ons kenmerkt. Een dartboard en een tafeltennistafel mogen daarom niet ontbreken in onze kantine. Wij produceren hulpmiddelen om langer thuis te kunnen blijven wonen vanuit de overtuiging dat ieder mens recht heeft op een zo vrij en zelfstandig mogelijk leven. Iets wat voor mindervaliden lang niet altijd vanzelfsprekend is. Hierin willen we verder groeien, zonder dat we de individuele medewerker uit het oog verliezen. Want wij geloven dat groei alleen kan als iedereen zich prettig voelt binnen het bedrijf en zich geen “nummer op de weg” voelt.

Samengevat wat wij van jou vragen:
– Affiniteit met elektrisch (hand)gereedschap
– Rijbewijs B
– Werkt graag binnen én buiten bij de klant
– Werkt graag samen, maar kan ook zelfstandig werken op locatie
– Creatief in het bedenken van oplossingen

Heb je interesse, neem dan contact met ons op:
Wouter Matser
06-30512979

Of stuur een bericht aan wouter@q-netics.nl

Deel dit bericht