Scootmobielbergingen, wat zijn de mogelijkheden?

24 februari 2017

Wanneer u (deels) afhankelijk bent van een scootmobiel, is deze voor u van groot belang. Het is daarom vanzelfsprekend dat u uw scootmobiel op een veilige en eenvoudige manier moet opbergen. Soms kan dit lastig zijn; bijvoorbeeld als u hiervoor niet voldoende ruimte heeft in uw woning. Maar natuurlijk valt hier altijd een oplossing voor te vinden. In dit artikel zetten we alle mogelijkheden met betrekking tot het opbergen van uw scootmobiel op een rij.

ScooterQube 2

De ScooterQube 2 is een elektrische scootmobielstalling. Door de compacte afmetingen is deze stalling ideaal voor mensen die weinig ruimte hebben voor het opbergen van hun scootmobiel. Deze is zeer veilig en tevens gemakkelijk in gebruik. De berging is voorzien van een sleutelcontact voor het openen en sluiten en kan eventueel worden uitgevoerd met een draadloze afstandsbediening. Uiteraard heeft deze ScooterQube mogelijkheden tot opladen aan de binnenkant. De ScooterQube is door zijn afmetingen eenvoudig te plaatsen in bijvoorbeeld uw voor- of achtertuin.

scootmobielberging

ScooterQube 3

De ScooterQube 3 kan, in tegenstelling tot zijn eerdere uitvoering, volledig met de hand worden bediend. Tevens is deze uitvoering zo ontworpen dat de zijkanten eenvoudig gekoppeld kunnen worden, zodat er een meervoudige stalling ontstaat. Dit kan bijvoorbeeld een uitkomst zijn voor instellingen of bejaardenwoningen, maar ook wanneer uw partner net als u afhankelijk is van een scootmobiel. Door middel van de ScooterQube blijft uw scootmobiel niet alleen beschermd tegen weer en wind, maar ook tegen diefstal.

Scootmobielstalling

Acculaders

Tevens zijn er talloze mogelijkheden voor acculaders voor uw scootmobiel bij u aan huis. Zo kunt u kiezen voor een acculaderkast, die eenvoudig op elk gewenste locatie binnen- of buitenshuis geplaatst kan worden. Dankzij de compacte afmeting en neutrale kleur valt deze nauwelijks op aan de muur! Mocht de lader enkel binnenshuis nodig zijn, kunt u wellicht beter kiezen voor een acculaderplank. Deze is nog compacter en makkelijker in gebruik dan de acculaderkast.

Tip: lijkt een complete scootmobielberging u overbodig, maar wilt u toch met een gerust hart uw scootmobiel voor de deur kunnen zetten? Wellicht is een scootmobielslot dan iets voor u. Dit slot, dat eenvoudig bediend wordt met de hand, zal ervoor zorgen dat niemand behalve uzelf toegang heeft tot uw scootmobiel.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een scootmobielstalling? Of heeft u zeer specifieke wensen en behoeften met betrekking tot de berging voor uw scootmobiel? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten kijken dan samen met u naar alle mogelijkheden!

Deel dit bericht