2 handige voorbeelden voor uw scootmobielberging

14 september 2018

Als u afhankelijk bent van uw scootmobiel om de deur uit te gaan bent u daar zeer zuinig op. Het is dus belangrijk dat u deze goed kunt stallen. Zodat uw scootmobiel beschermd is tegen weer en wind. Maar ook om ervoor te zorgen dat uw vervoersmiddel niet beschadigd door vandalisme. Of nog erger, gestolen wordt. Het is dan ook zaak dat u deze op een goede en veilige manier kunt opbergen, de stalling is zeer belangrijk. Als u in een flat woont kan de galerij soms onvoldoende ruimte bieden om de scootmobielen van alle bewoners te stallen. Maar ook in een eigen woning is niet altijd een goede ruimte beschikbaar. Q-netics heeft twee scootmobielbergingen waar u uw kostbare bezit zeker veilig in kunt stallen.

1. ScooterQube 3

De ScooterQube 3 is een volledig handbediende scootmobielstalling zonder elektrische motoren of gasveren. Standaard wordt deze geleverd in een groene kleur RAL 6005 maar andere kleuren zijn leverbaar op aanvraag. De berging is gemaakt van verzinkt plaatstaal, afgewerkt met poedercoating. Dit zorgt ervoor dat uw stalling onderhoudsarm is en goed bestand is tegen alle weersomstandigheden. De ScooterQube 3 is voorzien van een draaideur die zowel links- als rechtsdraaiend gemonteerd kan worden. De deur is eenvoudig met één hand te bedienen. Van binnen zitten aan de achterkant twee stopcontacten en een houder voor de oplader. Aan de voorzijde kunt u het snoer van de oplader ophangen zodat u niet hoeft te bukken bij het opladen. De ScooterQube3 kan geplaatst worden in uw voor- of achtertuin. Deze scootmobielstalling is ook geschikt om te koppelen tot een meervoudige scootmobielstalling. Ze zijn aan elke gewenste zijde te koppelen zodat ze samen geplaatst kunnen worden naast bijvoorbeeld  een wooncomplex. De stalling kan eenvoudig door één persoon gemonteerd worden. Uiteraard kunt u het ook door de monteurs op uw locatie laten installeren.

Scootmobielberging Scootercube 3

2. ScooterQube 2

Naast de handmatig te bedienen stalling levert Q-netics ook een elektrische scootmobielberging: de ScooterQube 2. Deze berging is standaard voorzien van een sleutelcontact voor het openen en sluiten. Bovendien heeft u de optie om te kiezen voor een berging met een draadloze afstandsbediening ter grootte van een sleutelhanger. De ScooterQube 2 beschermt uw scootmobiel goed tegen vandalisme en diefstal en tegen alle Nederlandse weersomstandigheden. Dankzij de onopvallende vormgeving en de neutrale kleurstelling past de scootmobielberging goed in het straatbeeld. Door de compacte afmetingen neemt de stalling minimale ruimte in beslag. In de berging is een plank met stopcontact voor de acculader aanwezig. De scootersafe is opgebouwd uit stalen beplating voorzien van poedercoating en kan gemakkelijk op locatie in elkaar worden gezet. De standaard afmetingen zijn 1,65 x 1,25 x 1,40 meter, maar het is ook mogelijk om een scooterstalling met andere maten en een andere kleur te bestellen.

scootmobielstalling ScooterQube2

 

Wilt u meer weten over de ScooterQubes van Q-netics? En bent u benieuwd of dit voor u een goede optie is? Wij denken graag met u mee en bieden oplossingen op maat. Voor meer informatie, vragen of advies kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Deel dit bericht