ScooterQubes; wat zijn het en hoe werkt het?

09 februari 2018

Als u een fysieke beperking heeft, kan een scootmobiel een onmisbaar hulpmiddel zijn bij uw vervoer. De scootmobiel levert een belangrijke bijdrage aan uw onafhankelijkheid en zelfstandigheid. Het is dan ook van groot belang dat deze altijd werkt. Goed onderhoud en goede stalling zijn noodzakelijk om er voor te zorgen dat dit het geval is. Het is niet altijd mogelijk deze in huis te stallen, vaak heeft dit te maken met gebrek aan ruimte. Is dit het geval? Dan moet uw kostbare en onmisbare scootmobiel helaas buiten blijven staan. De ScooterQube is dan dé oplossing!

Uw scootmobiel opgeborgen

U heeft thuis geen plek om uw scootmobiel binnen te stallen maar u wilt wel een veilige stalling. Met deze gedachte heeft Q-netics een scootmobielberging (of scootmobielstalling of scootersafe) ontworpen; de ScooterQube. De ScooterQube is er in twee uitvoeringen, een elektrische variant en een handbediende variant. Beide zorgen ervoor dat uw scootmobiel altijd droog en veilig opgeborgen staat. Standaard worden ze geleverd in hetzelfde formaat en kleur maar ook voor maatwerk bent u van harte welkom. Het is mogelijk om meerdere ScooterQubes naast elkaar te plaatsen, bijvoorbeeld naast een wooncomplex.

Gemak van de elektrische scootmobielberging

Met een scootmobielberging weet u zeker dat uw scootmobiel goed beschermd is. Tegen weer en wind maar ook tegen diefstal. De ScooterQube 2 is een elektrische scootmobielberging. Dit betekent dat de berging vanzelf opent als u het slot ontgrendelt. Door de compacte afmetingen van de scootmobielberging is er altijd wel ergens plek om deze te plaatsen. De scootersafe is gemaakt van stalen beplating. Deze platen zijn voorzien van poedercoating en daardoor onderhoudsvrij. De berging is veilig, zeer makkelijk in gebruik en is standaard voorzien van een sleutelcontact voor het openen en sluiten. Het is mogelijk om de ScooterQube (model II) uit te rusten met een draadloze afstandsbediening. Als u aan komt rijden kunt u de berging al op afstand openen. Voor uw gemak is de ScooterQube voorzien van een plank met stopcontact zodat u de accu kunt opladen. Het monteren van de ScooterQube is eenvoudig en kan op locatie in elkaar worden gezet.

scootmobiel stalling

Gemak met handbediening

Als automatisch openen van uw stalling niet nodig is, dan heeft Q-netics de ScooterQube 3. Dit is een volledig handbediende scootmobielstalling zonder elektrische motoren of gasveren. Uiteraard beschikt deze uitvoering wel over de kwalitatieve, veilige en gebruiksvriendelijke constructie zoals de elektrische variant van de ScooterQube 2. Ook deze scootersafe is voorzien van een plank met stopcontact zodat u de accu kunt opladen. De ScooterQube 3 kan bijvoorbeeld geplaatst worden in uw voor- of achtertuin. De ScooterQube 3 is zo ontworpen dat de stallingen aan elke gewenste zijde gekoppeld kunnen worden tot een meervoudige scootmobielstalling.

stalling voor een scootmobiel

Wilt u meer weten over de ScooterQubes of heeft u specifieke vragen over onze oplossingen of projectmatig plaatsen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze specialisten of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag met een advies op maat!

Deel dit bericht