Rubberen drempelhulp; dit zijn onze mogelijkheden

07 oktober 2019

Veel gebouwen en woningen kennen de nodige obstakels voor bewoners die mindervaliden of slecht ter been zijn. Zo komen we in galerijflats vaak vele hoge opstappen en drempels tegen. Ook in gewone woningen zijn vaak de nodige drempels aanwezig, die voor minder mobiele bewoners een vervelend obstakel vormen. Voor deze bewoners kan het immers lastig zijn om met een loopstok, rollator of rolstoel over de drempel te gaan, zonder te blijven haken of zelfs ten val te komen. Drempelhulpen zijn dan nodig om de woning toch goed bewoonbaar te houden. Dankzij een rubberen drempelhulp wordt uw woning weer goed toegankelijk, zodat u langer thuis kunt blijven wonen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Drempelhulp rubber: overbrug kleine hoogteverschillen

Q-Netics is de specialist in woningaanpassingen. De drempelhulpen van Q-Netics worden speciaal geleverd voor het overbruggen van hoogteverschillen in en rondom de woning. De rubberen drempelhulp – ook wel plakscheg – is speciaal bedoeld om kleine hoogteverschillen te overbruggen. Dergelijke drempels van enkele centimeters hoog, zien we vooral bij deuren. Ze worden daarom meestal bij de drempel van deuren geplaatst, waardoor het hoogteverschil wordt weggenomen. Hierna kunt u weer eenvoudig met uw rolstoel of rollator passeren.

drempelhulp rubber

Rubberen drempelhulp: onderhoudsvrij, slijtvast en op maat te snijden

Kiezen voor rubberen plakscheggen heeft vele voordelen. Zo zijn deze drempelhulpen zo goed als onderhoudsvrij en geluidsarm. U hoeft dus niet bang te zijn voor ongewenste geluiden of schade, wanneer u over de rubberen drempel rijdt. Bovendien kunt u ze, dankzij de handige plakstrip, zeer eenvoudig plaatsen. De aan de voorzijde afgeschuinde scheggen zijn zelfklevend en u kunt ze zeer eenvoudig op maat snijden. U hoeft een rubberen drempelplaat niet vaak te vervangen, doordat ze slijtvast zijn en stevig op hun plek zitten.

Rubberen plakscheggen zijn verkrijgbaar in vele maten

Ieder huis is anders en drempels zijn er in veel verschillende soorten en maten. De rubberen plakscheggen zijn daarom in veel verschillende afmetingen verkrijgbaar. Zo weet u zeker dat er altijd een rubberen scheg beschikbaar is die perfect bij uw drempel en deur past. Bovendien is een rubberen drempelhulp eenvoudig bewerkbaar: u kunt ze op maat snijden en direct vastplakken op de ondergrond. U wilt immers geen nieuwe obstakels creëren door uitstekende randen of slecht passende scheggen. De rubberen drempelhulp is geschikt om aan te brengen op laminaat, vinyl en plavuizen.

Wilt u meer informatie over het aanbrengen van rubberen drempelhulpen in huis of wilt u meer weten over andere woningaanpassingen? Neem dan nu vrijblijvend contact met u op. Wij vertellen u graag meer over onze producten en diensten.

Deel dit bericht