Het gebruik van een scootmobielslot, zo werkt dat

25 april 2018

Wanneer u een handicap heeft, moet u zich verdiepen in de wereld van hulpmiddelen voor gehandicapten. Bij problemen met lopen is een scootmobiel dan een enorme uitkomst. Uw scootmobiel is uw toegang tot de rest van de wereld. Het apparaat zorgt ervoor dat u overal zelfstandig kunt komen en kunt genieten van uw vrijheid. Daarom is het belangrijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de stalling van uw scootmobiel bij u thuis. Zorg daarom dat dieven geen kans krijgen en voorzie uw scootmobiel van een scootmobielslot.

Stalling van uw scootmobiel

Wanneer u de scootmobiel niet binnen kunt of wilt hebben, maar buiten wel voldoende ruimte heeft, is het mogelijk een scootmobielstalling te plaatsen. Hierin staat de scootmobiel veilig en droog geparkeerd wanneer u thuis bent. Maar niet iedereen heeft plek voor zo’n stalling en dan moeten er dus andere oplossingen komen. Een scootmobielslot is dan een goede optie. Met zo’n slot staat uw scootmobiel veilig bij de deur geparkeerd en kunt u op elk gewenst moment vertrekken. De installatie van een scootmobielslot is eenvoudig te realiseren. Uw scootmobiel staat altijd veilig en stevig verankerd voor u klaar. Met de juiste sleutel kunt u het slot openen en weer sluiten. Door de dikke kabel die u bij het slot kunt kopen, weet u zeker dat uw scootmobiel dag en nacht veilig staat.

Hoe werkt een scootmobielslot

Een scootmobielslot werkt vrij eenvoudig. Het scootmobielslot is een slot dat aan de muur is bevestigd in combinatie met een stevige staalkabel. Het scootmobielslot bevestigt u aan de muur op een plek die u wilt. Met een keilbout is de dikke, roestvrijstalen plaat eenvoudig vast te zetten aan de gevel. Bij het scootmobielslot bestelt u een slotkabel. Die kabel is twee meter lang en van goede kwaliteit om dieven geen kans te geven. De slotkabel bevestigt u aan het muurslot en vanwege de lengte kunt u hem eenvoudig door uw scootmobiel halen. Sleutel omdraaien en klaar. De installatie bij uw woning is snel voor elkaar en het vastzetten en losmaken van uw scootmobiel is daarna een fluitje van een cent!

Uw scootmobiel veilig stallen bij uw woning is in een handomdraai geregeld. Wilt u weten of het ook voor u mogelijk is om te werken met een scootmobielslot, dan kunt u altijd contact opnemen om de opties voor u te bespreken.

Deel dit bericht