4 hulpmiddelen voor scootmobiels

09 december 2016

Wanneer u zich mobiliseert met een scootmobiel is dit voor u een zeer kostbaar bezit. U bent er daarom zuinig op. De stalling van de scootmobiel is dan erg belangrijk. In een galerij kan soms onvoldoende plek zijn om de scootmobielen van alle bewoners te stallen. Maar ook in een eigen woning kan ruimtegebrek soms een probleem zijn. We hebben bij Q-netics enkele producten bedacht én ontwikkeld die het bergen van uw scootmobiel een stuk makkelijker en veiliger maken.

Scootmobielberging

Als u een grote woning heeft is het waarschijnlijk geen probleem om ruimte vrij te maken waar u uw scootmobiel kan plaatsen wanneer u deze niet gebruikt. Echter zijn helaas de meeste woningen niet geschikt op een schootmobiel veilig te stallen.

Een goed alternatief hiervoor is dan de scootmobielberging. Dit is een stalen berging die u buiten kunt plaatsen. De scootmobiel staat dan gegarandeerd veilig en is beschermd tegen weer en wind. De ScooterQube (elektrisch of handbediend) is volledig afsluitbaar met een slot en voorzien van een dubbele contactdoos met een voorziening om uw accu op te plaatsen en zodoende op te laden. Daarnaast neemt de scootercube vrijwel geen ruimte in beslag. U scootmobiel is ook direct beschermd tegen diefstal en vandalisme.

Scootmobielslot

Het scootmobielslot is een muurslot eventueel in combinatie met een geplastificeerde staalkabel. Hiermee zet u uw scootmobiel in een handomdraai op slot. Het slot is gemaakt van een dikke roestvrijstaal gezette plaat en is voorzien van een A-kwaliteit slot.

Scootmobiel Acculaderkast +paal

Voor het opladen van de acculader en elektra-aansluiting kunt u gebruik maken van een acculaderkast of acculaderkast-paal om ook de accu te beschermen tegen weersinvloeden.

Scootmobiel drempeloptit

Drempels kunnen voor scootmobielen hinderlijk zijn. Dat komt mede omdat deze vaak een harde verhoging zijn van soms wel enkele centimeters hoog. Onze scootmobiel oprijplaten kunnen hierdoor bijdragen aan een betere toegang voor uw woning. Omdat drempels per situatie verschillen maken we deze altijd passend voor uw situatie. Hierdoor kunt u zonder enige moeite met uw scootmobiel over de drempel heen rijden.

Heeft u vragen over een van onze producten? Neem gerust contact met ons op.

Deel dit bericht