4 accessoires voor de oplader van uw scootmobiel

22 november 2017

Uw scootmobiel is een kostbaar bezit waar u zuinig op bent. Dankzij de scootmobiel bent u immers een stuk mobieler. Dan is het fijn als uw scootmobiel altijd opgeladen is en klaar staat voor gebruik op het moment dat u hem nodig heeft. Een goede bescherming van de acculader is daarbij essentieel. Wij zetten voor u de verschillende accessoires voor uw acculader op een rij.

1. De acculaderkast

Voor het opladen aan huis of in de berging, is een acculaderkast een uitkomst. Met een acculaderkast is uw acculader beschermd tegen alle weersomstandigheden en vandalisme. De kast is voorzien van een deurtje met veilige driepuntssluiting voor optimale bescherming. Dankzij de compacte afmetingen van 40 x 30 x 25 cm valt de kast nauwelijks op, maar is hij toch groot genoeg om uw acculader veilig en droog op te bergen. De montage is een fluitje van een cent dankzij het demontabele achterpaneel en de uitsparingen voor elektra-aansluitingen en ventilatie.

2. De acculaderkast-paal

Liever een vrijstaand oplaadpunt voor uw scootmobiel? Ook dat is mogelijk met de Q-netics acculaderkast-paal. Dit is een vrijstaand oplaadpunt in combinatie met de acculaderkast. Doordat de acculaderkast-paal gemaakt is van hoogwaardig rvs, is uw acculader goed beschermd is tegen alle weersinvloeden. De paal is aan de bovenzijde voorzien van een adaptorplaat waarop de acculaderkast zeer eenvoudig bevestigd kan worden. Kabels kunnen veilig en netjes weggewerkt worden in de accaladerpaal. Net als de acculaderkast is deze combinatie afgewerkt met een poedercoating in een neutrale kleur.

De acculaderkast-paal voor scootmobiel

3. Slotoog voor de acculaderkast

Wilt u uw scootmobiel tijdens het opladen met een gerust hart achterlaten? Dan biedt een slotoog voor de acculaderkast uitkomst. Deze accessoire bevestigt u eenvoudig aan de acculaderkast of de acculaderkast-paal zonder extra gaten te boren. De Q-netics acculaderkast is namelijk standaard voorzien van montagegaten voor het slotoog dat van binnenuit wordt geborgd met M8 moeren, waardoor demontage vanaf buiten onmogelijk is. Gebruik een ketting of staalkabel om uw scootmobiel met behulp van het slotoog op slot te zetten. Zo staat uw scootmobiel altijd veilig tijdens het laden.

Slotoog voor de acculaderkast voor scootmobiel

4. De acculaderplank

Als uw scootmobiel altijd veilig en droog in de berging staat, dan is een acculaderplank een uitstekende keuze. Op deze plank kunt u eenvoudig en netjes uw acculader plaatsen. Doordat de plank al montagegaten bevat, is het eenvoudig aan de muur te bevestigen. Ook kunt u de plank makkelijk stellen dankzij de horizontale en verticale sleuf. Met deze oplossing is uw acculader netjes en – dankzij de opgezette rand – veilig opgeborgen.

De acculaderplank voor een scootmobiel

Bent u na het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en accessoires voor de acculader van uw scootmobiel? Of heeft u specifieke wensen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten kijken samen met u naar alle

Deel dit bericht