3 scootmobielproducten waarmee u uw scootmobiel veilig kunt opbergen

06 maart 2019

Als u een scootmobiel heeft, dan bent u daar vanzelfsprekend erg zuinig op. Uw scootmobiel is immers onmisbaar om zelfstandig te kunnen gaan en staan waar u wilt. Om uw scootmobiel goed te beschermen, is het van belang dat u hem veilig kunt opbergen. Daarvoor zijn er verschillende oplossingen op de markt. In dit artikel laten wij u 3 scootmobielproducten zien die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende situaties.

1. Het scootmobielslot

Een scootmobiel is zo gestolen, zorg er dus voor dat u hem altijd goed op slot zet. Ook als hij voor uw eigen huis staat. Is een volledig overdekte scootmobielberging geen optie? Dan biedt een scootmobielslot uitkomst. Dit slot bestaat uit een dikke roestvrijstaal gezette plaat voorzien van een A-kwaliteit slot, dat eenvoudig aan de muur te bevestigen is. Combineert u het scootmobielslot met de bijbehorende geplastificeerde 2 meter lange staalkabel, dan kunt u daarmee uw scootmobiel altijd veilig op slot zetten. Zo heeft niemand, behalve uzelf, toegang tot uw scootmobiel. Een prettig idee.

Scootmobielslot voor aan de muur

2. De Scooterqube 2

Om uw scootmobiel niet alleen te beschermen tegen diefstal, maar ook tegen weersinvloeden, stalt u hem bij voorkeur overdekt. Dit kan met de elektrische scootmobielberging; de ScooterQube 2. Dankzij de compacte afmetingen van deze stalling, neemt hij weinig ruimte in beslag en kan hij bij vrijwel iedere woning geplaatst worden. Zie het als een kluis voor uw scootmobiel. Een kluis die bovendien zeer gemakkelijk te bedienen is met een draadloze afstandsbediening ter grootte van een sleutelhanger. Overigens kunt u ook kiezen voor een handbediende variant. Uiteraard is de acculader niet vergeten, want in de berging is een plank met stopcontact aanwezig zodat u eenvoudig uw scootmobiel kunt opladen.

schuin aanzicht groene scootmobiel stalling

3. De ScooterQube 3

Bent u op zoek naar een volledig handbediende berging voor uw scootmobiel? Wellicht is de mechanische ScooterQube 3 dan wat voor u. Deze onderhoudsarme scootmobielberging zonder elektrische motoren of gasveren is aan de voorzijde voorzien van een draaideur inclusief goedgekeurd slot. Deze kan moeiteloos met één hand bediend worden. De deur kan bovendien zowel linksdraaiend als rechtsdraaiend gemonteerd worden. Hierdoor kan de berging op iedere locatie, bijvoorbeeld in uw voor- of achtertuin, geplaatst worden. Daar komt bij dat de ScooterQube 3 zich dankzij de modulaire opbouw ook uitstekend leent voor projectmatig gebruik. Deze scootmobielberging is namelijk zo ontworpen dat de zijkant eenvoudig gekoppeld kan worden, zodat er een meervoudige stalling ontstaat.

stalling voor een scootmobiel

Bent u op zoek naar een scootmobielstalling en wilt u weten wat voor uw situatie de beste oplossing is? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over de verschillende mogelijkheden en opties. Ook als u specifieke wensen heeft.

Deel dit bericht