3 redenen om een wandbeugel te plaatsen

13 april 2016

In de badkamer of toilet bevindt u zich vaak op een gladde ondergrond. Zeker wanneer vloertegels vochtig of nat zijn, kunnen ze een gevaar voor u vormen. Wie slecht ter been is, en bijvoorbeeld ook in huis gebruikmaakt van een rollator, kan zich bezeren bij een val in de badkamer of toilet. Om dit risico drastisch te verkleinen, hebben we bij Q-netics de wandbeugel ontwikkeld. Onze wandbeugels zijn uitermate geschikt om in de badkamer of toilet te plaatsen.

Een wandbeugel biedt extra steun

Wanneer u slecht ter been bent, is het fijn om in huis af en toe een extra steun te kunnen gebruiken. Een wandbeugel plaatsen kan op verschillende plekken in de woning. Dit kan in de badkamer zijn, maar ook bij een opstap bij uw deur of wellicht in de woonkamer bij uw meubels. Dit geeft u een veiliger gevoel en hierdoor kunt u weer met een gerust gevoel zich in uw woning bewegen.

Wandbeugels zijn eenvoudig te monteren

De wandbeugels van Q-netics zijn zeer eenvoudig te monteren. Door onze vele jaren ervaring weten we als geen ander wat de wensen zijn van onze eindgebruikers. Met onze eigen ontwerp- en productieafdeling hebben we ervoor gezorgd dat wandbeugels niet alleen eenvoudig in gebruik zijn, maar ook gemakkelijk te bevestigen.

Een wandbeugel is voor lange termijn

Wanneer de wandbeugel is gemonteerd, heeft u er bijna geen omkijken naar. En dat terwijl u er nog vele jaren plezier van heeft. De wandbeugel badkamer of toiletwandbeugels van Q-netics zijn gemaakt van roestvrijstaal. Daarnaast worden ze afgewerkt met een witte kleur. Ook is de ruimte tussen het kozijn en de beugel samen met de diameter perfect om de beugel stevig vast te pakken.

Meer informatie over onze wandbeugel?

Op onze productpagina van de wandbeugel vindt u tevens uitgebreide informatie en specificaties. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 

 

 

Deel dit bericht